22. april 2012

Hjemmelavede brød croutoner!

Uhm, super gode til salat eller blot som snack! 

Ingredienser: 
 - Lyst-, mørkt eller rugbrød
 - Olie (Vælg en smagsløs olie; raps eller solsikke)
 - Salt
 - Krydderier efter smag

Før bagning                          Efter bagning              .

Sådan gør du:
 - Skær brødet i små tern og put dem i en plastpose
 - Hæld 1 spsk. olie pr. håndfuld brød i posen og tilsæt så salt + de ønskede krydderier (jeg har valgt frisk hvidløg og oregano)
 - Pust luft i plastposen og ryst så indholdet godt, så alle brødstykkerne får olie og krydderier. 
 - Hæld på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 180 grader i ca. 10-15 minutter (til de er sprøde og lysebrune) 

Husk: Vend dem jævnligt under bagningen. 

God fornøjelse - kys kys Larsen..